Aburaage (油揚げ) on Jaapani köögis kasutatav frititud tofutasku. Selle valmistamisks lõigatakse kõva tofu hästi õhuesteks viiludeks, mida frititakse õlis kaks korda. Esmalt madalamal temperatuuril (110-120 °C), mis põhjustab tofu paisumist. Siis tugevamal temperatuuril (180-200 °C), mille tagajärjel tofu paisub veelgi ja muutub kenasti kuldpruuniks.
Kahekordse frittimise tulemusel muutub tofu "nahk" nii õhukeseks, et see muutub seest tühjaks (vrdl pita-sai), nii et seda õhuauku saab täita vastavalt soovile.
Lõika kõva tofu õhukesteks viiludeks, siis nõruta hoolega, pane köögirätiku vahele ja lase üle öö seista. Siis friti kaks korda, jälgides ülal toodud režiimi. Pööra tofuviilakaid pidevalt õlis, et need küpseksid ühtlaselt.